Netflix’s Castlevania sa vracia do 80. rokov s retro plagátom

cbr.com

Netflix’s Castlevania sa vracia do 80. rokov s retro plagátom

Netflix prebúdza chuť fanúšikov s príliš krátkym trailerom na Castlevaniu, jeho nadchádzajúcou sériou anime založenej na klasickej videohre sľubuje dostatok krvi a upírov.


Japonský herný časopis Famitsu nasleduje prvé promo video plagátom pre novú sériu, v ktorej sa nachádza ešte nezmenený hrdina, ktorý je pripravený bojovať s Draculom, zatiaľ čo sa jeho zámok vysí v pozadí. Zatiaľ čo ešte stále nevieme, kto bude ústredným protagonistom série, postava na promo plagáte sa nápadne podobá na Belmonta,s jeho ikonickým bičom a badass výzorom.



Ak zažívate nostalgiou, mohlo by to byť preto, že plagát vzdáva počtu pôvodnému obalu hry NES Castlevania z roku 1986. Zostáva verný pôvodnému umeniu na obale, zobrazuje všetko od hlavy Draculu visiacej v pozadí až k nášmu hrdinovi s bičom.




Oficialny popis od Netflixu k serii:

Inšpirovaný klasickou sériou videohier, Castlevania je temná stredoveká fantázia, posledný preživší člen zneucteného kmeňa Belmont, ktorý sa snaží zachrániť východnú Európu pred vyhynutím rukou samotného Vláda Dracula Tepea. Animovaná séria je od Frederator Studios and Wow! zneuctený spoločnosť, napísaná najpredávanejším autorom a ikonou komiksov Warren Ellis a výkonným producentom Warren Ellis, Kevin Kolde, Fred Seibert a Adi Shankar.

Netflix LÁTAM trailer uvádza vydanie 7. júla. Očakávajte viac aktualizácii, pretože určite príde viac informácií v ďalších traileroch.

TOP